Mixed food





Hallo beste lezer/s

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar zoek de combinaties van de verschillende keukens op.
Vaak zijn combo's van verschillende landen goed te combineren in een unieke smaak sensatie.
Voor deze avond heb ik ook weer gezocht naar puur wat ik lekker vind, en wat past erbij.
Ik had mijn zinnen gezet op vis deze avond en stond in de supermarkt echt wel even in dubio.
Roodbaars,mosselen, of toch niet even is simpeler.
Mijn keuze viel uiteindelijk op de Panga filet in sweet pepersaus.
De Panga filet is een gekweekte vis waar ik doorsnee niet gek op ben een beetje vlak van smaak enz, maar soms is het even makkelijk visje eten ja toch.

Mijn oog viel weer op de Hasselbach aardappelen, die zijn zo lekker en garen goed doordat ze zijn voorgesneden in een slingervorm.

Voor de groenten deze avond heb ik gekozen voor de Cambotjaanse wok groenten.

De Hasselbachs heb ik met verse rozemarijn,knoflook en roomboter in de oven gegaard zo'n 30 minuten op 200 graden(helemaal top).
De wok groenten heb ik een een scheut Ketjap manis, worchestersaus,sambal oelek en gepeperd en gezout.
Het vis was al gekruid en heb ik even om en om gebakken tot de juiste garing.

Het was een internationaal gerecht waar alle landen samen op het bord terecht kwamen, maar dit was oprecht weer smullen.

Wees creatief wat er op het bord terecht moet komen en na een lange dag hard werken is dit gewoon thuiskomen.
Voor nog een 10 euro per 2 personen.





Aanbevolen post

  Koningsdag is een dag vrij van werk voor mij en de uitgelezen kans om Peters picanha op de BBQ te bereiden. De vraag in de vorige blog was...

Populaire posts