Geachte lezer/s,
Iedere dag moet er gegeven worden of het nu lekker weer is of niet.
Het is niet zo dat wij hier alleen maar van de BBQ eten, er word ook gewoon gekookt in de week.
Vanuit huis zijn wij beiden opgegroeid met het fenomeen Wat de Pot Schaft eet je op.
Ik kan mij niet heugen dat ik een moeilijke eter was, maar ik weet dat het mij door de jaren heen culinair enorm heeft verrijkt.
Tegenwoordig met alle buitenlandse keukens die onze huiskamer komen binnen waaien is the sky the limit geworden zo gaaf en vooral zo lekker.
De achtergrond van mijn vader is kok, dus wellicht zit het in het dna wie zal het zeggen.
Ik heb alleen nooit de behoefte gevoeld om kok te worden, dat had meer te maken dat mijn vader nou niet alleen met succes verhalen thuis kwam en de werktijden liegen er ook niet om.
Gezien ik erg op mijn feestdagen gesteld ben leek mij dat geen goede carrière.
Tegenwoordig kook ik met de regelmaat wat meer porties en bezorg een maaltijd bij mijn vader die vaak geen idee meer heeft wat op zijn bord beland.
Hij stuurt met regelmaat de volgende dag een app dat het weer zeer goed gesmaakt had.
Hoe mooi kan het leven zijn ja toch !!
De afgelopen 2 jaar ben ik mij meer gaan toeleggen op het bbqen van de exclusieve vlees soorten, de bijbehorende technieken en koken in de weekenden met voorkeur de buitenlandse keukens,
Ik probeer met gerechten aan te sluiten op de roosters van de dames hier in huis.
Daarnaast spelen de seizoenen ook een grote rol op het aanbod van de producten.
Op mijn pagina kruiden & specerijen kun je lezen dat ik optimaal gebruik heb gemaakt het afgelopen 1.5 jaar van de covid-19 pandemie die ook ons land trof helaas.
Mede dat ik in een ziekenhuis werk veel leed heb gezien van dichtbij en de nodige afleiding zocht binnenshuis.
Ik ben mij gaan verdiepen op het internet naar al die hobby koks die thuis de lekkerste gerechten op tafel zetten en dat ook graag delen met anderen.
Een community die zich wereldwijd verspreid is en eten verbind mensen.
Ik ben dankbaar dat ik in een land woon waar al het eten de kruiden en specerijen voor handen zijn en dat wij mogen genieten van al het goeds wat Nederland te bieden heeft.
Vaak staat men er niet bij stil , maar het is een bevoorrechte positie als je van je heerlijke bordje eten genieten mag.
Dat gezegd hebbende mijn vrouw Jolanda een kanjer van een moeder is kan zij ook uitstekend met de potten en pannen overweg en die verbondenheid is ook een voorrecht die ik nog iedere dag met veel respect mag beleven.